Whoops

2.3.2009
Room 21B

Heräsin kymmeneltä, mikä sinäänsä oli ihan hyvä suoritus, mutta ei muuttanut sitä tosiasiaa että ainut luentoni oli alkanut tunti sitten ja päättymässä näillä minuuteilla.
Kirosin ja nousin ylös, mutta totesin että eipä asialle enää ole paljoakaan tehtävissä; perehdyin luennon powerpointtiin netissä ja lohduttauduin sillä faktalla että olen varmaankin ainut koko ryhmästä joka ei vielä ole ollut poissa ainoaltakaan luennolta.

Rankaisin itseäni tiukalla salitreenillä ja käyttämällä iltapäivän kouluhommien parissa. Ensimmäiseen palautettavaan juttuun on enää vajaa pari viikkoa, ja koitan kerätä jotain materiaalia tuohon 15 min esitykseen.

Illalla lainasin Alfielta pari korealaista elokuvaa: Sympathy for Mr. Vengeance ja Old Boy. Ihan tyylikkäitä pätkiä vaikkeivat edustakkaan omaa leffamakuani. Korealainen elokuva on melko raikasta katsottavaa Hollywood elokuvien jälkeen.

Kertomisen puuttessa omistan teille (huonon) kuvan (ei-niin-siististä) huoneestani:


Ei kovin kummoinen luukku, mutta kyllä tässä asustelee...

...ainakin ikkunat on paremmat kuin legendoissa! ;)
Huoneeni on itseasiassa isompi kuin useimpien, mutta vähän huonommassa kunnossa, koska se on aikoinaan ollut pyykkitupa. Aikaa tulee lähinnä käytettyä joko huoneen ulkopuolella tai sitten tuossa läppärin edessä Metro-muki kädessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti