Hoips

Hurr

Päästän itseni tuskasta ja vetoan Nooran synninpäästöön siitä että en ole kenellekkään kirjoittamista velkaa; Aion tiivistää viimeviikot nopeasti ja kertoa vain oleellisimmista jutuista.

Olen tällä hetkellä (24.3.) kirjastossa, kuten olen ollut joka päivä viimeisen viikon. Aika on mennyt tosissaan esseitä kirjoittaessa, kolmen esseen sanalimitti on yhteensä min. 12 000 sanaa. Kaiken täytyy olla referoitua, nämä 3 esseetä vastaavat käytännössä suomen 30 OP:ta joten siitä voi laskea miten paljon aikaa niihin pitäisi laittaa.

Olen tällä hetkellä kirjoittanut reilu 2000 sanaa ja aikaratio kertoo että jos istun kirjastossa ja keskityn lukemiseen/referointiin/kirjoittamiseen aikaan n. 100 sanaa akateemista englantia tunnissa...
Tämä tarkoittaa että edessä on vielä 100h istumista :)
Tarkoitus on tietysti että esseitä työstettäisiin pääsiäislomalla, mutta koska olen pääsiäisloman jossainpäin eurooppaa joudun paiskimaan hommia jo nyt. Tämä + matkajärjestelyt ovat syöneet sen ajan mitä alussa käytin Blogia kirjoittaessani.

No, mitäs tässä selittelemään, haluaisin pitää blogia kasassa ja kertoa kaikki kuulumiset, mutta aika ei yksinkertaisesti riitä joten lopetan stressaamisen ja paukutan tänne viimeviikkojen tuntemuksia yhdessä paketissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti