Interrail

8.3.2009

Aamupäivä meni pyykkiä pestessä ja torstaista powerpoint esitystä valmistellessa: kasasin melko karun videon Jokelan kouluampujan nettiin postaamasta materiaalista ja saman päivän BBC-uutisesta. Aion aloittaa esityksen tuolla 3min pätkällä; ei pitäisi ainakaan kenellekkään jäädä epäselväki miten sekopäisestä henkilöstä oli kyse. Jouduin nappaamaan pari software ohjelmaan netistä koska täällä ei voi warettaa. Onneki Ville lähetti minulle Powerpoint-ohjelman, nyt pystyn työskentelemään huoneessani omalta läppäriltä eikä tarvi mennä kirjastoon.

Illalla Justin tuli huoneeseeni, Peter:illä kuulemma on joku esitys tehtävänään eikä hän tänää voi tehdä mitään. Jatkoimme Italian matkan suunnittelua (minusta suunnittelu menee jo vähän yli, ei kai sitä tarvi tarkalleen tietää mitä joka tunti tekee. Myös Justinin käsitys välimatkoista jne. vaatii jatkuvasti vähän korjailua; no, matkailu avartaa. Odotan pääsiäislomaa tosi paljon.).
Sovimme lopulta seuraavaa: Lentomme Nyköpingistä saapuu Bergamoon aamulla 3.4. ja aiomme viettää ensimmäisen päivän sielä. Sen jälkeen lähdemme junalla kohti Roomaa, missä vietämme päivän tai pari ja jatkamme Siciliaan, minne Justin jää n. viikoksi ja minä puolestani jatkan Maltalle.

Aiomme pelata melko paljon junalippujen kanssa siten että matkustaminen tulee mahd. halvaksi. Minä ostan 3 päivän Interrail lipun Italiaan, ja Justin ostaa 10 päivän Eurorail lipun keskieurooppaan, josta käyttää 2-3 päivää matkustaessaan etelä-Italiaan. Interrail on halvepi, mutta sen voivat ostaa vain EU:n kansalaiset. Minä maksoin lippuni, joten pääsiäisloman alku rupeaa osaltani olemaan aika selvä. Justin ei kuitenkaan saanut maksettua omaa lippuaan; joku palvelussa mättää. Kortti on kyllä kunnossa ja tilillä on rahaa, mutta palvelin ei hyväksy maksua. Pitää selvittää mikä menee pieleen ja koittaa paremmalla ajalla uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti