Neils B-day

26.2
Block 6

Torstain seminaari oli keskustelua huumeiden laillistamisen puolesta ja vastaan. Meidät oli jaettu kahteen ryhmään ja toisen puolen piti ottaa mukaan eräs puolesta oleva artikkeli, toisen taas vastaan. Sitten luokassa jakaannuttiin pienempiin ryhmiin ja väiteltiin asiasta. Henkilökohtaiset mielipiteet tietysti sotkeutuivat artikkelien asioihin, mutta mielestäni itse keskustelu oli sitäkin parempaa. Miksei Laureassa ole järjestettyä väittelyä? Lukiossa ainakin oli.

Päätin että on vihdoin aika aloittaa kevyt aerobinenkin harjoittelu ja puin lenkkikamppeet niskaan; n. 20 min juostuani väsähdin täysin. Läski mikä läski; saliharjoittelu on tuonut sen verran painoa, että juokseminen tekee pahaa. Lenkkiä taas ei ole tullut treenattua ainakaan vuoteen.
Hölkkäilin takaisin huoneeseeni, ja vaihdoin salikamppeisiin: parempi tehdä sitä minkä osaa. ;)

Ruokailun jälkeen aulaan rupesin kerääntymään porukkaa: Mukaanlukien porukkaa joita en ennen tuntenut. Neil täytti tänään 21, ja ilm. pystyyn oli pistetty jonkun näköiset synttäribileet. Menin mukaan ja siirsimme huoneeni stereot aulaan ja napit kaakkon.


Synttärikakku

Illan edetessä Amerikkalaiset halusivat opettaa meille eurooppalaisille uuden juomapelin: Beer Pong. Kaikki halusivat mukaan, ja päätimme pistää pystyyn Beer Pong liigan: paikallaolijat jaettiin pareihin ja aulaan tuotiin 2 pöytää (Meillä ei tosin ollut pöytiä, mutta tämä ei menoa haitannut ruuvatessamme irti Chrisin kaapinovet ja asettaessamme tuolien päälle.) Pöydän kumpaankin päähän laitettiin 9 tuoppia, ja parit koittivat vuorotellen saada PingPong pallon toisen laseihin, kimmottamalla sen pöydän kautta. Aina kun pallo meni lasiin, piti toisen joukkueen juoda se tyhjäksi. Joukkue joka sai toisen joukkueen juomaan kaikki lasinsa, oli voittaja. Meitä oli n. 30, mikä tarkoittaa liigasysteemissä sitä että voittajat voittajia vastaan jne. kunnes on vain yksi joukkue jäljellä. Minä ja Marc tipuimme jo alkuerissä.
Finaali oli hauskaa seurattavaa: Pareilla oli jo aloittelut + 6 ottelua takanaan (eli melkoinen määrä juotuja tuopin puolikkaita). Jo pelkkä pöytään osumine pallolla näytti tuottavan osalle urheista kilpailijoista vaikeuksia.

Olin iloinen että tipuimme alkuerissä: Huomenna 7 h koulua; niinpä nukkumaan muiden jatkaessa baariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti