Mooonday

9.3.2009
Beaumont Bar

Maanantai aamun luento kului kuten yleensäkin, tänään aiheena huumekauppa ja välitysorganisaatioiden rakenne. Pääpointtina se ongelma että lainsäädäntö ei tee eroa niiden huumekauppiaiden välille jotka tekevät bisnestä, ja kaveriporukan pilven-välittäjälle. Miten jotain eroa voi tehdä onkin sitten toinen kysymys. Huomenna luennolle tulee vierailija vankilajärjestelmästä kertomaan huume kaupasta/ongelmasta Britannian vankiloissa.

Sanoin eilen Justinille että tänään koitan pistää unirytmini kasaan ja olla ottamatta päiväunia, jotenkin päädyin kuitenkin taas sängylle ja tulin tajuihini vasta iltapäivällä. Kirjoittelin blogia ja koitin jatkaa torstain power-point esityksen tekemistä, mutta eksyin taas kerran facebookkin, homma-foorumille jne.

Ruokailun jälkeen Justin soitti ja sovimme tapaavemme B-bar:issa kahdeksalta. Itse lähdin baariin kuitenkin jo aiemmin. Zach, Luke ja John ilmestyivät oveni taakse ja kysyivät mukaan "parille". Pelailimme aikamme bilistä, ja kahdeksan jälkeen Justin ilmestyi kuvioihin. Soitimme Peterille ja tiedustelimme, jos tämäkin haluaisi lähteä mukaan ASDA-kävelylle. Peter keroi saaneensa esityksensä valmiiksi ja hän ja Sam tulivatkin pian B-bariin. Sam kertoi heidän tekevän esitystä yhdessä, en edes tiennyt että myös Sam lukee lakia.

Asdalta menimme taas minun huoneeseeni. Lähinnä hengailimme pari tuntia, Justin koitti taas maksaa Eurorail lippunsa, mutta sivusto ei vieläkään hyväksy justinin pankkikorttia. Saa nähdä miten käy, lupasin tarvittaessa maksaa sen omalta visaltani mikäli hän antaa summan käteisenä.
Koitin mennä nukkumaan hyvissä ajoin, mutta päiväunien takia en saanut unta. Lueskelin pari tuntia Iliadin viimeisiä lukuja ja nukahdin joskus kahden maissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti