Hot sauce

1.3.2009
S-bar

Vaikka menin suht aikaisin nukkumaan eilen tuotti herääminen taas ylivoimaisia vaikeuksia. Pitää ihan oikeasti pian tehdä jotain unirytmille, tulee mieleen ihan peruskoulun kesälomat kun tuli nukuttua aina yli puolepäivän. Ehdin sentään jotenkuten brunssille ja sain syödäkseni.
Päätin tehdä edes jotain fiksua ja kävin vääntämässä salilla perus treenin. Palatessani huoneeseen Peter soitti ja sovimme tapaavamme S-barissa iltaruuan jälkeen.

Menen nykyään melkein aina syömään Mateukzen, Chrisin ja Marcin kanssa, joista on tullut tietynlaisia luottokavereitani blockissa. Ovat vähän vanhempia ja "fiksmpia"(?) kuin suurin osa blockista. Ensimmäiset pari viikkoa nauroin heidän tavalleen ottaa mukaan omat hot-sauce chilimauste pullot mukaan joka ruokailuun ja pistää sitä ruokaan kuin ruokaan. Nyt pohdin oman pullon ostamista. Tosin Chrisin lanseerama "chili"jäätelö ei vielä houkuttele.
Ruuan jälkeen suuntasin S-barin, joka oli harvinaisen täynnä. Ilm. tärkeä matsi. Istuimme takarivissä ja paikalle saapuivat myös korealaiset, Renea ja Joyz. Katsoimme matsia aikamme ja me jotka emme niin futiksesta välitä pelailimme samalla bilistä.


Hyung, John, Jaeho, Peter, Minä ja Justin

Matsin päättyessä lähdimme perinteiselle yökävelylle ASDA:an, mutta tällä kertaa painuimme kaikki omiin huoneisiimme nukkumaan heti ostoskärryt piilotettuamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti