Gazza

25.2.2009
Block 6

Heräsin myöhään ja lueskelin aamupäivän pallontallaajien foorumia tehden suunnitelmia pääsiäislomaa varten.

Ruokailun jälkeen menimme Peterin ja Justinin kanssa S-baariin pelaamaan biljardia. Lähdimme kuitenkin melkein samantien käymään ASDAlla, jossa päätimme että käytämme illan varaamalla vihdoin joitakin lentoja pääsiäsilomaa silmälläpitäen.

Block 6 oltiin taas oltu ahkeria:


"Happy Bday Gazza"

Eli hyvää syntymäpäivää Garreth! Sub-wardenimme Mr. Robinssonin syntymäpäivä oli innoittanut blockin asukkaat luomaan melkoisen tilataideteoksen "ilmapalloista" :D


Mestari-Insinööri Jay ja suuret suunnitelmat

Garreth oli kuulemma ihan oikeasti tykännyt vaivannäöstä, veikkaan että siivoja voi olla eri mieltä huomenna.

Minä, Justin ja Peter puolestamme sulkeuduimme huoneeseeni suunnittelemaan ja varailemaan lentoja. Halpojen lentojen löytäminen on melkoista sadetanssia; lentokenttiä ja päivämääriä hakukoneisiin ja toivotaan parasta. Tuhannen ja yhden kompromissin jälkeen olemme saaneet aikaan seuraavan seikkailuntäytteisen suunnitelman:

Koulut loppuvat täällä perjantaina 27.3 vuokrasopimukset menevät katkolle 28.3.
Minulla on vielä viimeisenä perjantaina 7 tunnin päivä, joten emme voi lähteä etukäteen. Tyhjennämme huoneemme jo ennen perjantaita, ja iltapäivällä 27.3 viemme matkalaukkumme säilytykseen. Lähdemme reppuinemme iltajunalla Leicesteristä Lontoon keskusasemalle, jonne saavumme n. keskiyöllä. Yön aikana siirrymme jollain keinoin Gatwickin lentoasemalle, josta lentomme Suomeen lähtee aamulla.
Suomessa asustelemme muutaman päivän Ravalssissa ja suunnitelmissa on Kirkkonummi-tourin ja Helsinki-matkan lisäksi mm. käydä katsomassa vähän suomalaista luontoa (Justin ja Peter haluaisivat mennä telttailemaan, mutta pitää katsoa onnistuuko tuohon vuodenaikaan). Yksi päivä käytetään Tallinan visiitillä, ja jo 1.4 lähdemme Ruotsin laivalla kohti Tukholmaa. 2.4 tiemme eroavat: Minä ja Justin lähdemme kohti Nyköpingiä, josta lennämme Italiaan: Bergamoon. Peter jää pariksi päiväksi ruotsiin ja lentää sitten Ranskaan laskettelemaan.

Italiassa minä ja Justin matkaamme junalla etelään, ilm. Rooman kautta Siciliaan, jonne Justin jää asumaan viikoksi. Minä puolestani teen omin päin tutkimusmatkan Italian saariston kautta maltalle ja Tunisiaan. En aio varata mitään, eikä minulla ole pienintäkään hajua onko noiden lauttareittien kautta edes mahdollista päästä Tunisian puolelle, mutta seikkailu ja etelän lämpö lienee pääasia.
Loppu matka onkin sitten auki; tarkoituksena olisi jossain vaiheessa päätyä Espanjan Valenciaan, jossa Anna on vaihtarina. Miten ja millon sinne päädyn on täysin auki; kuten myös milloin palaan Englantiin. Vai tulenko maitojunalla kotiin rahojen loppuessa.

Saa nähdä millainen pääsiäisloma tulee olemaan...ainakin pääsee reissaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti