"Do you really want to live here?"

21.2.2009
Beaumont Hall

Aamulla blockin oveen oli ilmestynyt lappu jossa; "Block 6 meeting at the Beaumont Hall's seminar room 19:30, those needed to take apart know about it already -Gareth" Ilm. sub-wardenillammekin menee raja joissain. Ei varmaankaan halua viettää enää öitä aulassa.

Iltapäivä meni lueskellessa koulukirjoja, joku oli laittanut varauksen lainaamiini kirjoihin ja minun pitää palauttaa ne etuajassa. Tajusin etten ollut lukenut lainaamiani opuksia oikeastaan juuri yhtään; enkä ole vieläkään, sillä lukeminen tuntui jälleen kerran toisarvoiselta facebookin rinnalla. Facebook pitäisi kieltää, tai siihen pitäisi saada joku "lapsi"lukko, joka sallisi vain 30 min käyttöä päivässä...tai jotain.

Illalla B-baariin pelaamaan bilistä. Parin pelin jälkeen huomasimme Wii:n olevan kerrankin vapaana. Yleensä siihen on ainakin tunnin jono, ja on varmaan aika painostavaa pelata kun joku odottaa vuoroaan vieressä. Niinpä minä, Peter, Jaeho ja Hyouggyn otimme ohjaimet käteen ja vietimme vahdikkaan illan Mario Kartin parissa. B-bar meni kiinni jo 11, joten päätimme vielä kävellä ASDA:lle. Vain todetaksemme sen olevan kiinni lauantai-iltaisinkin. Pitäisi varmaan lukea oman blogin alkupäiviä etten toista kaikkia alun virheitä. Tosin myös kaikki muut muistelivat että poikkeusaikataulu koskee vain sunnuntaita...Menimme sitten ASDA käynnin sijaan pitkästä aikaa Peterin asunnolle kokkailemaan korealaisia nuudeleita ja jutustelemaan.

Olen todennut että aina kun korealaiset (tytöt) pääsevät vauhtiin muuttuu keskustelu vähintäänkin hämäräksi. M-J ja Susan varsinkin ovat verrattaen "länsimaalaisia" ja ovat itsekkin todenneet ettei Korealaisten poikien (Joita tosin nytkin istui juttelemassa) voi jutella "tällaisista" asioista. "Tällaiset" asiat liikkuvat maan ja taivaan välillä ja kaikkea en osaa tai halua toistaa; mutta jo aika perus jutut niinkuin parisuhteista jne. puhuminen ovat ilm. jotain mistä jutellaan Koreassa vain tyttöjen tai vain poikien kesken.

Palasimme John Fosters Hall'ilta takaisin Beaumontiin ja Justin epäili ketun kuolleen kylmään, koska sitä ei ole näkynyt aikoihin. Itse veikkasin että se on vain kyllästynyt meihin, koska Peter yrittää juosta sitä kiinni aina kun se ilmestyy näkyviin.

Ilta Blockissa vaikutti melko hiljaiselta, käytävillä pyöri vain Marc (Saksalainen salikaverimme Digby Hallista, en tiedä olenko maininnut häntä aiemmin.), joka kertoi tänään muuttaneensa Block 6, koska Italialainen Lorenzo oli löytänyt parempaa majoitusta ja muuttanut pois. Marc kaveraa Mateuz:ken, Chrisin ja Minun(?) kanssani ja päätti muuttaa samaan taloon. Juttelimme aikamme Marcin kanssa kunnes illanvieton katkaisi jälleen kerran Florian-show. Mies tuli taas hoiperrellen keittiöön ja oli tällä kertaa harvinaisen hyvällä päällä. Karjui kuitenkin saksaksi jotain, ja lähti tämän jälkeen paukuttelemaan blockin alakerran ovia. Saikin ilm. pari ihmistä heräteltyä ja saatuaan tarpeeksi huomiota osakseen teki kyllä jotain uutta ja ihmeellistä: Käytävällä sattui olevaan muovinen (posti)laatikko, johon herra päätti virtsata. Kyllä, virtsata. Ei, en tiedä miksi. Niin, Kusta. Kyllä.

En ole pitkään aikaan itkenyt ja nauranut samaan aikaan. Marc ei enää ollut niin varma että muuttaminen oli hyvä idea. Päätimme että Florian tullaan tuntemaan tästä eteenpäin nimellä Piss-Boy ja menimme nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti