On Yon Ramen!

20.1.2009
John Fosters Hall

Heräsin vasta puolen päivän maissa kun peter soitti että hän ja Justin ovat lähdössä taas keskustaan. Totesin tulevani mukaan ja kömmin ylös sängystä.

Jouduimme odottelemaan hetken Justinia joka oli pesemässä pyykkiä. (Minunkin pitäisi pestä omaani, hintaa koneelliselle tulee 2£ + omat pesuaineet, joten kannattaa vetää koko koneellinen kerralla) Hänen saapuessaan paikalle nappasimme seuraavan bussin ja menimme keskustaan. Justin vaihtoi loput dollarinsa punniksi, ja Peter teki saman matkashekeilleen. Pyörimme taas samassa ostoskeskuksessa, joka on uskoakseni suurempi kuin yksikään Suomessa. Peter halusi nähdä elokuvateatterin, ilm molemmat kaverini ovat aika leffafriikkejä, ja lupasin lähteä leffaan sitten kun he menisivät. Katselimme hetken paikkoja ja suuntasimme takaisin Beaumont Hallille syömään. Tajusimme että kirjastokorttimme (joita näytämme ruokalassa varsinaisen JCR-opiskelijakortin puutteessa) ovat kaikki samanlaisia, joten Peter tuli mukaamme beaumont hallin ruokaalaan vaikka oikeasti hänen tulisi syödä Fosters hallilla.

Ruokalassa istuimme korealaisten pöytään. Olen hiljalleen oppinut korealaisten nimiä jotka kaikki kuulostavat suunnilleen tältä: Suui, Shoui, Yoo-ong, Huong. Lisäksi jokaista nimeä tuntuu olevan vähintään kaksi korealaisten joukossa. Heidän kanssaan hengailee myös yksi italialainen tyttö joka asuu Block 6, mutta en ole nähnyt häntä ikinä brittien kanssa. Yksi korealaisista tuntuu olevan kovin ihastunut Justiniin, ja ylipäätään he kaikki taitavat olla aika ihastuneita kaikkiin jotka puhuvat heille...Korealaisten kanssa jutellessa on selvinnyt mm. että he kaikki elävät vanhempiensa luona ja ovat nyt käytännössä ensimmäistä kertaa ilman "valvontaa". Söimme aterian loppuun ja juttelimme pitkät pätkät ison ruokaseurueemme kesken. Sovimme näkevämme S-Baarissa ManU-Derby pelin merkeissä muutaman tunnin päästä.

Lepäilin pari tuntia huoneessani ja lähdin kahdeksan maissa S-baarille. Ylläytksekseni löysin britit aulasta pelaamasta jotain juomapeliä korteilla. Ilm kukaan ei olekkaan lepäämässä huomista iltaa varten. Kerroin lähteväni baariin katsomaan matsia ja ihmettelin että he eivät olleet menossa. Selvisi että Derby pelaa 3. divarissa, ja kyseessä on joku ystävyysmatsi. Sanoin tulevani ehkä myöhemmin heidän mukaansa baariin, mutta meneväni ensin S-baariin internationalien kanssa.

Baarissa oli varsin paljon väkeä, ilm. huonompikin futis kelpaa briteille. Paikalla oli myös todella paljon vaihtareita: Korealaiset olivat houkutelleet mukaan ihan uuden näköisiä aasialaisia. Ovat varmaan olleet piilossa huoneissaan siitä asti kun saavuimme. Pelasimme biljardia Peterin ja kahden korealaisen kanssa, en osannut edes sääntöjä ja kyseessä taisi olla Stanford hall:in historian huonoin pool game. Päätimme lähteä porukalla S-baarista ASDA (Walmart) supermarkettiin ostoksille. On aika siistiä että keskellä yötä voi lähteä supermarkettiin shoppailemaan. ASDA:ssa on parasta että lähtiessään voi ottaa mukaan ostoskärryt. Oletin ensin tämän olevan laitonta ja olin sitä vastaan ensimmäisillä kerroilla kun kävimme. Mutta kysyessäni asiasta briteiltä selvisi että kaupasta voi ottaa koreja ja kärryjä, kunhan vain muistaa dumpata ne jonnekkin yliopiston läheisyyteen: Supermarketissa on kuulemma töissä joku jonka ainut tehtävä on kerätä kaikki kärryt ja korit lähimaastoista.

Minun, Justinin ja Peterin mukaan lähti kaksi korealaista, joiden nimiä en taida vieläkään lausua oikein. Sovimme menevämme Peterin asunnolle syömään: Ostimme ramen:ia (ihan perus pussinuudelia ilm.) sekä viiniä ja muita lisukkeita. Tähän asti ehdoton suosikkimme on ollut grillattu kana: kokonainen lintu maksaa 3.3e, vaikea uskoa että moinen tuo juurikaan voittoa kaupalle. Peterin asunnolla korealaiset kokkasivat varsin menevän aterian. Istuimme koko illan huoneiston keittiössä ja juttelimme niitä ja näitä: lähinnä kyselimme toisiltamme eri maiden tavoista jne. Ilta meni nopeasti, ja kahdentoista jälkeen päätimme mennä kaikki nukkumaan.

Huomenna on muutama oppintunti kirjaston käyttämisestä. (mm. Peter sanoi ostavansa kaikki kirjat, koska ei halua istua kirjastolla lukemassa, hän todella yllättyi kun kerroimme että kirjasto on kirjojen LAINAAMISTA varten) Sen jälkeen olisi tarkoitus lopulta päästä salille :D

Äsken onnistuin kuoruttamaan huoneeni seinät Cherry colalla. Tiputin yhden tölkin patterin päälle ja sen sisältö tyhjeni huoneeni seinille suorastaan hämmästyttävän kauniilla tavalla. Tätä kirjoittaessani Britit tulivat juuri takaisin baarista joten käynen moikkaamassa heitä ja sitten nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti