My Bloody Saturday

24.1.2009
Leicester City

Löysin marmen opastuksella tuon kuvanlisäys systeemin (Olikin tosi vaikeaa :D ), joten koitan jatkossa maustaa blogia kuvilla...

Eilen meni melko pitkään joten nousin vasta puolenpäivän jälkeen. Päivälle ei oikeastaan ollut mitään suunnitelmia, joten lähdin tutkimaan uimahallia, josta Isabelle oli puhunut edellisenä iltana. Uimahalli oli kuitenkin pettymyksekseni kiinni lauantaina, joten kävin vain vastapäisessä ASDA-marketissa ostoksilla ja palasin asunnolleni. Heti koneen avattuani Peter kertoi facebookissa että he ovat Jaehon ja Yoo:n kanssa lähdössä keskustaan katsomaan 3-D elokuvaa "My bloody valentine". Hetken mietittyäni päätin lähteä mukaan; kyseinen kauhuleffa ei minua oikeastaan kiinnostanut, mutta halusin nähdä 3-d elokuvateatterin.

Olimme hyvissä ajoin leffateatterilla, mikä olikin hyvä koska täällä leffaliput eivät ole paikkamerkittyjä, vaan ensimmäisenä tullut saa valita paikkansa. Kyseinen elokuva osoittautui melkoisen klassiseksi kauhugoreksi, jossa kirves heilui ja veri lensi. 3D kuitenkin korvasi leffan puutteet, suosittelen kaikille jotka eivät vielä ole 3D leffoja käyneet katsomassa. 3Dllä näemmä pystyy tekemään kaikenlaista kivaa, erityisesti pidin kohtauksista joissa tilanteet oli kuvattu esim verkkoaidan takaa, näyttää todella aidolta.

Leffan jälkeen palasimme Oadbyyn, korealaiset ja peter lähtivät taas peterin keittiöön kokaillemaan, M-J ja Justin seuraisivat perästä. Sanoin käyväni huoneessani ja tulevani perästä. Tekstasin Peterille kuitenkin melkein heti huoneelleni saapuessani etten pääsisikkään tänään: Block 6:ssa oli taas meneillään jotkut bileet. Menin tietysti mukaan, ja selvisi että ne jotka eivät olleet mukana Centuriossa suorittaisivat sen tänä iltana. Ilta meni rattoisissa merkeissä:




Garreth tuli taas useaan kertaan käskemään että musiikkia pitää laittaa pienemmälle: Sub-warden "Mr.Robinson" tuntuu olevan vähän koominen hahmo täällä, kaikki tietätävät että hänen työnsä on valvoa yleistä järjestystä, mutta hän tuntuu itsekkin jo luovuttaneen. Tunnen samaan aikaan pientä sympatiaa ja myötähäpeää häntä kohtaan. Olen päässyt sisälle englantilasen opiskelijabudjetoinnin maailmaan ja tyydyin itsekkin juomaan ASDA siideriä muiden mukana: Ihan hyvää 4,2% tavaraa, hintaa 1,30e 2 litran pullolta :P

Huomenna pitäisi mennä salille ja katsoa valmiiksi kaikki koulun aloittamiseen liittyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti