'Collecting'-Sunday

25.1.2009
John Fosters Bar

Heräsin yllättävän virkeänä ottaen huomioon edellisen yön meiningin. Muualla blockissa tuntui ilmassa olevan sunnuntai-aamun kuolemaa. Itse keittelin vähän nuudeleita ja munia aamupalaksi ja soitin Peterille haluuako hän lähteä käymään salilla. Sovimme tapaavamme John Fostersin edessä parin tunnin kuluttua, joten istuskelin koneella hetken ja tutkin pankkitiliäni.
Tein suurpiirteisen yhteenvedon kuluista siltä varalta että joku joskus aikoo tehdä samanmoisen vaihdon:

Varsinaisia kuluja ennen matkaa olivat:
Läppäri 390e
Matkalaukku 100e
"Tuliaiset" 70e
Passi 60e

Matkalla:
Majoitus ensimmäiselle lukukaudelle 1300e
Lennot ja bussi lentokentältä 110e
Leicesterin sisäinen bussilippu lukukaudelle 160e
Avain ja kulkukorttimaksut 40e

Hiiri, näpäimistö ja kuulokkeet 70e
Salikortti 35e
Protskut 60e
Ruuat, alkoholi jne. 200e (mennyt aika paljon parissa viikossa)
Lontoonmatka ja ulkona syönnit 100e

Rahaa on siis mennyt melkoisesti, mutta toisaalta nyt moni asia on maksettu vähintään huhtikuun loppuun asti, vähemmälläkin olisi pärjännyt, mutta loppupeleissä olen varmaan käyttänyt vähemmän rahaa kuin olisin osannut odottaa. Jatkossa koitan tiukentaa budjettiani entisestään: toivon mukaan Spring Breakin aikana olisi rahaa vähän reissailla ympäri eurooppaa.

Tapasin Peterin JoFon edessä ja lähdimme salille. Olin itse edelleenkin vähän rikki ekasta treenistä (Kyllä, melkein viikon myöhemmin, tuli varmaan rikottua itseensä kaikkien niiden ihmeen koneiden kanssa), joten vedin tällä kertaa rauhallisesti. Sovimme että jos vain jaksamme niin kävisimme seuraavanakin päivänä. Salilta jatkoimme suoraan JoFo:on, jossa pelasimme varmaan kaksi tuntia bilistä, tosin hintaa peleille tuli melkoisesti koska meillä ei ollut 50 pencen kolikoita: Jouduimme rikkomaan punnan kolikoita ostamalla sipsipusseja läheisestä karkkiautomaatista. Lopulta meillä olikin varmaan 5 pussia sipsejä, joista kumpikaan ei pahemmin välittänyt.

Lähdin omalle Hall:illeni syömään, koska en enää uskalla mennä John Fostersin ruokalaan. Peter ja Justin ilmoittivat lähtevänsä ASDAlle, mutta en jaksanut mennä mukaan koska olin jo käynyt sielä uimahallia etsiessäni. Aloin lukemaan Zachilta lainaamaani Homer:in Iliadia englanniksi, joku saattaa muistaa että luin viime kesänä Dan Simmonsin tulevaisuuskuvaelman Illiadista englanniksi. Zachin kanssa tuli juteltua aiheesta edellisyönä ja päätin että jos suinkaan ehdin niin luen täällä ollessani myös alkuperäisen.

Peteristä ja Justinista ei kuulunut mitään, joten päätin lähteä katsomaan olisko missään Barissa tuttuja. S-Bar ja B-Bar olivat tyhjä, mutta JoFo:sta löysin korealaiset pelaamassa biljardia, liityin seuraan ja he kertoivat että Peter ja Justin olivat menneet ASDAlle, mutta todenneet sen olevan kiinni sunnuntai-iltaisin. He olivat juuri olleet baarissa ja luvanneet tulevansa takaisin myöhemmin. Itse pelailin biljardia jonkun aikaa, sitten koitimme päästä perille telkkarista tulevasta rugby-matsista, mutta monimutkaisten sääntöjen tähden siirryimme takaisin biljardin pariin kun Peter ja Justin palasivat.

Rupeamme hiljalleen hallitsemaan pelin ja olemme jopa pelanneet muutamat pelit brittejäkin vastaan. Kaikilla oli kuitenkin aikainen aamu, joten lopetimme hyvissä ajoin ja palasimme asunnoillemme.

Huomenna alkavat luennot! Täytyy myöntää että vähän jännittää, koska on-line profiiliani ei vieläkään ole aktivoitu, eikä minulla ole vielä mitään muuta tietoa mistään kuin luennon vetäjä, aihe ja paikka jossa se pidetään. Yhdeksältä pitäisi olla Wilson buildingin 8: kerroksessa, aion mennä aamupalalle ja sieltä hyvissä ajoin koululle. Toivottavasti ehdin tavata lehtorin ennen tuntien alkua.

Koitan lisäillä tässä samalla muutamia kuvia aiempiin blogi kirjoituksiin, joten niiden läpi tsekkaaminen voi olla sen arvoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti